INOVATIVNO

ČAJ. KAFA. TOPLO ILI HLADNO

Zepresso Trend je aparat nove generacije za tople i hladne napitke u kapsulama. Prefinjen dizajn aparata je u savršenoj harmoniji sa vrhunskim materijalima i ključnim komponentama. Najsavremenija tehnologija omogućava pripremu napitaka izvanrednog kvaliteta, od kafe i čaja do MediZep napitaka za vitalnost. Aparat je jednostavan za upotrebu i za nekoliko trenutaka spreman je za pripremu nove šoljice toplog ili hladnog napitka.

Moderan dizajn i inovativna tehnologija za one koje zahtevaju najviše standarde!

Izađite iz svakodnevne rutine i sa jednim od ovih izvanrednih kuhinjskih aparata uživajte u svojoj savršenoj šoljici kafe  ili čaja.

ljubitelji kafe

Otkrivanje jedinstvenih aroma u zrnima najfinije kafe na svetu počinje procesom prženja. Izabrali smo najfiniju kafu sa plantaža iz najpoznatijih regiona i ispržili je koristeći tradicionalne metode. Na taj način smo sačuvali jedinstven ukus i aromu, u kojem možete uživati svakog dana. 

Naša selekcija kafe je raskošna eksplozija ukusa u svakoj šoljici i istinsko zadovoljstvo za ljubitelje ovog napitka. Mešavine arabika i robusta kafe prodaju se u kutijama od po 10 kapsula, koje se takođe mogu koristiti i u Nespresso® aparatima. Nudimo vam izbor od 5 različitih vrsta kafe.

Aroma

Prefinjeni ukusi

Mešavina u kojoj dominira aroma arabika kafe sa nagoveštajem gorkastog ukusa robuste. AROMA zavodi harmoničnim spojem kafe i čokoladnih nota, uz dodatak bogate kremaste pene koja inspiriše vaše čulo ukusa.

Blaga mešavina koja sadrži 85% robusta kafe, ručno ubrane na poljima Indije i Indonezije i 15% arabike iz brdovitog regiona Santos u Brazilu.

Crema

Bogat i baršunast ukus

Specijalna mešavina odabrane arabike i robuste daje ovoj kafi izrazit ukus, upotpunjen baršunastom kremastom penom. 

Robusta kafa (60%) uzgajana u Vijetnamu, male kiselosti i veoma gorka, u kombinaciji sa arabikom (40%) iz Brazila, daju ovoj espreso kafi jačinu i izraženu aromu. Sve je dopunjeno ukusom voća koji se dugo oseća u ustima.

 

Lungo

Otmena i intenzivna

Ono što mešavinu Lungo čini nezamenljivom je ista količina kofeina kao u običnom espresu, ali uz produženo zadovoljstvo ispijanja kafe. Ovo je duža verzija male espreso kafe, sa intenzivnom aromom i bogatom penom, koja pruža dvostruko uživanje u omiljenom espresu. 

Mešavina punog i aromatičnog ukusa, napravljena od najkvalitetnije arabike iz Brazila i Indije, i najbolje kafe iz Ugande i Tanzanije.

Ristretto

Prava italijanska

Ristretto je vrsta kafe poreklom iz Milana, u kojoj ćete uživati u svakom gutljaju. Karakteriše se gustom penom boje lešnika, koja pojačava njenu aromu. Ristretto nudi najjaču i najgušću teksturu i najfiniju aromu koju kafa može da ponudi. Njena fina kiselost čini da ukus čokolade dugo ostaje u ustima posle ispijanja kafe. Arabika kafa iz brdovitog regiona Santos u Brazilu, sa bogatom aromom, slatkastim i pomalo kiselkastim ukusom, u savršenoj je harmoniji sa ukusom čokolade koji odlikuje indonežansku robustu.

 

Decaffeinato

Blaga i izbalansirana

U omiljenoj kafi bez kofeina možete da uživate tokom celog dana. Decafferinato sa manje od 0,1% kofeina je Lungo kafa bogatog ukusa i prijatnog intenziteta, sa malo kiselosti koja je maskirana ukusom žitarica. Odabrana kafa iz regiona Santos u južnom Brazilu bogatog je ukusa i blaga na vašim nepcima.

OTKRIJTE I UŽIVAJTE
U CEREMONIJI ISPIJANJA ČAJA

BUDITE SMIRENI – PIJTE ČAJ

EKSKLUZIVNI ČAJEVI – ODABRANE MEŠAVINE

Pažljivo odabrane mešavine čaja

U užurbanom svetu u kome živimo, većina nas jedva uspeva da odvoji par mirnih trenutaka samo za sebe. Sa željom da vam omogućimo da osetite svu lepotu i umetnost ispijanja čaja, odabrali smo za vas prefinjene mešavine i upakovali ih u kapsule, a svaka od njih sadrži optimalnu količinu sveže ubranog čaja vrhunskog kvaliteta.

Pripremite savršenu šoljicu čaja bogate arome i ukusa u Zepresso Trend aparatu

LJUBITELJI ČAJA

OTKRIJTE I UŽIVAJTE
PAŽLJIVO ODABRANE MEŠAVINE ČAJA

Green Tea Marrakesh

Priče iz 1001 noći

Zaronite u misteriozni svet tradicije i kulture Srednjeg Istoka i uživajte u jedinstvenom ukusu Marakeš zelenog čaja. 

Aroma zelenog čaja je savršeno izbalansirana sa aromama nane i citrusa, koji mu daju ukus svežeg voća. Ovo je jedan od četiri vrste čaja koji smo odabrali za vas zbog zdravih sastojaka i lekovitih svojstava. Samo 1001 šolja čaja do 1001 priče za laku noć.

Earl Grey & Citrus

Prijatan ukus limuna

Naš Earl Gray čaj je mešavina najfinijih crnih čajeva sa prirodnim, osvežavajućim ukusom citrusa. Suvi listovi čaja su prijatnog mirisa i daju bogatu aromu. 

Čaj ima karakterističnu svetlu boju. Odličan je za pravljenje ledenog čaja zbog mirisne, voćne arome citrusa. Veoma aromatičan i prefinjenog ukusa, ovaj čaj je dobar izbor tokom vrelih letnjih dana ili u hladnim zimskim noćima.

 

Rooibos

Lekovit i osvežavajući

Poslednjih godina, rooibos čaj postao je jedan od najpopularnijih, ali malo ljudi zna za njegova lekovita svojstva. Veruje se da može da uspori proces starenja, jer ne sadrži kofein, ima malo tanina i bogat je antioksidantima.

Rooibos čaj takođe se može koristiti za sprečavanje alergija. To je istinsko čudo prirode koje će vas oduševiti.

Green Tea Jasmin

Aromaterapija za telo i dušu

Zeleni čaj s jasminom vodi poreklo iz vremena kineske dinastije Song (960 – 1279. god.). Ovaj tradicionalni aromatični čaj danas je jedan od najpopularnijih u svetu. 

Zeleni čaj ima bioaktivne sastojke i višestruko je koristan za zdravlje. Sadrži polifenole koji smanjuju upale, kao i dosta ketehina – prirodnog antioksidanta koji sprečava oštećenje ćelija.

Moderan, novi Zepresso GOLD je savršen za osobe sa klasičnim i prefinjenim ukusom.

Veseli, novi Zepresso Trend MONDRIAN odgovara otvorenim osobama sa slobodnijim, ekscentričnim ukusom.

Zepresso trend logo

Sva prava zadržana © 2019 zepressocaffe.rs